Seara studențească
XS promovează ideea de seară studențească încă din 1994. De atunci studenții au transformat seara de joi, în cea mai importantă și așteptată zi din săptămână. Însă petrecerile nu și-au păstrat linia monotonă, noi încercând să aducem mereu ceva nou.

Și pentru că dorința ta a fost mereu luată în seamă, chestionarele vor exista în continuare pe mese, așteptându-te să le completezi.

Provocările lansate, au scos mereu la iveală studenți care au ceva de spus, dar și curajul de a rosti ce gândesc. De aici a pornit conceptul de ''Student al serii''.

Titulatura, demnă de laudă, nu se rezumă la simple cuvinte, câștigătorul primind diplomă, dar și premii consistente precum cărti, bilete la teatru, și, mai presus de toate, imnul serii, ''You`re the best''.


 

 


 
Tradiție
Atmosfera serilor studențești, transformată în tradiție, te îndeamnă mereu, să fii cel mai bun. Mai mult decât atat, XS îți propune un mod inedit de a te remarca printre colegii tăi.

În serile de joi, se organizează și se vor organiza ședințe foto ad-hoc. Cele mai interesante poze vor alcătui ''Calendarul Studentului''.

Petrecerile cu tradiție, care particularizează Clubul XS de alte locații, au fost făcute În exclusivitate pentru voi, studenții. Am fost aproape de fiecare eveniment, de Halloween, sau atunci când nu au lipsit tradiționalele sărmăluțe de 1 Decembrie, când Moș Nicolae a fost prezent în Clubul Studenților, iar Crăciunul a fost fel de "cald" ca în restul anilor.

Revelionul studențesc de la jumătatea lunii ianuarie nu te-a lăsat să te dezmeticești după petrecerea de la cumpăna dintre ani, iar Valentine`s Day te-a înfruntat și în acest an cu tradiționalul Dragobete.