Ia atitudine, distrează-te cu cap!
Una dintre cele mai frumoase perioade din viața fiecarui om este, fără îndoială, studenția. Sunt anii cei mai frumosi, sunt momente pe care nu le poti uita. Prima dragoste adevărată, simțită parcă la alte dimensiuni, percepută la acea intensitate care îți taie respirația.

Primii pași în viață, în care deciziile pe care le iei, rup barierele impuse de părinți, diriginte. Gustul libertății devine atât de dulce, atât de ademenitor, încâat parcă îți ia mințile, însă asta nu înseamnă că trebuie să-ti pierzi controlul.

Iar dacă vrei să te distrezi, vrei să fii în centrul atenției, atunci dorintele tale pot fi, acum, îndeplinite. Petrecerile la care ai visat mereu se pot transforma in realitate, nu trebuie decât a iei atitudine. Fă scenariul petrecerii ideale și materializează-l fără constrângeri. Scrie, desenează, manifestă-ți personalitatea. Ideile tale contează. Club XS îți dă tonul, tu doar trebuie să demonstrezi ca esti inventiv!


 

 


 
Atmosfera XS
O mulțime de motive ai să te integrezi cu ușurință în atmosfera caracteristică XS. Și pentru că orice idee a ta este mereu bine venită, te provocam să vii cu idei noi, să te implici în organizarea evenimentelor, să faci parte integrantă din marea familie XS, dar mai ales să primești, fără prejudecăți, tot ce este pus la dispoziția ta cu ocazia marilor petreceri, pentru că îți sunt dedicate în exclusivitate, din inimă.

 

 


 
Legea XXXS
Art. 1. Se instituie prin prezenta lege seri de bună dispoziție și distracție în Club XS Mamaia.
Art.2. Prezența este obligatorie.
alin.1) Încălcarea legii duce la pierderea unui moment unic din viața ta studențească.
Art.3. Comportamentul studentului.
alin.1) Ești obligat să participi și să te integrezi în această atmosferă.
Art.4. În serile de miercuri și joi nu se rezervă mese.
alin.1) Este interzisă rezervarea meselor sau a locurilor în Club XS sub orice formă.

Frecventând clubul, veți găsi o broșură amănunțită în ceea ce privește conceptul de seară studențească!